2013.03.13.
21:37

Írta: logikai-jatekok

Cukorkás zuhatagos

Candy Crush

Az utóbbi időszakok egyik legnépszerűbb zuhatag játék volt a Candy Crush Saga, amelyben a feladat eléggé megszokott, semmi extra csavar nincsen benne, mindössze az édességbolt cukorka készletét kell úgy átrendezned pakolgatnod, hogy három egyforma kerüljön mindig egymás mellé. Talán a játék népszerűségét a jól megrajzolt grafika okozza, nem tudjuk. Mindenesetre a játék unalom elűzésére kiválló ehhez nem férhet kétség sem ;)

cukorkas_zuhatagos.png

2 komment

Címkék: logikai játékok zuhatag játékok cserélgetős játékok párosítós játékok cukorkás játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://logikai-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr955133539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mari Csánó 2014.04.16. 14:23:46

A Candy Crush Saga játékot játsznaám,de két hete nem müködik az életeküldés,az extralépésküldés,és nem tudok felkérést küldeni a tovább haladáshoz. Nem tudom kiválogatni,hogy melyik barátomnak küldjek életet. Jó lenne ha valaki már megcsinálná,mert állandóan ugyanez a gondom,és senki nem csinál semmit. Előre is köszönöm. Különben nagyon szeretem ezt a játékot.

Erzsi Ozsvat 2014.04.16. 16:03:29

A Candy Crush Saga játék hibádzik,mert nem lehet életet,extra lépést,és továbbhaladáshoz felkérést kérni,már több mint egy hete.Jó lenne ha valaki megnézné a servert,mert tuti,hogy rossz. Köszi E-mail cimem gondolom megvan.
süti beállítások módosítása